V rozhodcovskom konaní ide o spory, ktoré sa môžu skončiť súdnym zmierom - Roháč, Ján
Dokončenie článku z HN č. 150/02 o rozhodcovskom konaní. Námietka proti rozhodcovi. Zánik funkcie rozhodcu, ustanovenie náhradného rozhodcu. Stály rozhodcovský súd - jeho štatút a rokovací poriadok. Piata až deviata časť zákona o rozhodcovskom konaní.