FNM SR urýchľuje koniec privatizácie - Vavřinek, Martin
Fond národného majetku (FNM) SR už dohodol skrátené plnenie privatizačných zmlúv s približne 90 veriteľmi. Úprava podmienok privatizačných zmlúv. FNM SR vykonáva zmeny zmlúv podľa zásad, ktoré prijalo vo februári 2002 jeho prezídium. Snaha o zlepšenie vlastnej finančnej situácie. Presun pozornosti na vymáhanie nesplácaných pohľadávok.