Európske prasce na Slovensko nesmú - Sedlák, Miro
Slovenskí veterinári zakázali od júna 2002 dovoz jatočných ošípaných, aj výrobkov z nich, z Európskej únie. Príčiny zákazu. Preventívna ochrana spotrebiteľa. Prísny režim aj pre hydinu. Dovoz vybraných agrokomodít z EÚ do SR.