Lepšie je škodám predchádzať ako ich vymáhať - Roháč, Ján
Povinnosti zamestnávateľov a zamestnancov pri predchádzaní škôd podľa Zákonníka práce. Všeobecná zodpovednosť zamestnanca za škodu. Rozsah náhrady škody. Spôsoby náhrady škody. Všeobecná zodpovednosť zamestnávateľa za škodu, za škodu na odložených veciach a pri odvracani škody.