Reštrukturalizácia Matadoru prináša výsledky - Hrúz, Juraj
V posledných rokoch prechádzal Matador vnútornou reorganizáciou. Podstatná je zmena štruktúry majetku - firma sa zbavuje aktivít nesúvisiacich s gumárenskou výrobou. Corebiznis. Investície podniku v zahraničí. Zníženie objemu pohľadávok. Strategický plán rozvoja. Investície do vývoja podniku.