Slovensko zaostáva v reformách - Polakovič, Ivan
Svetová banka poukazuje na nutnosť štrukturálnych zmien agrosektora. Kľúčové otázky prístupového procesu do EÚ. Podporný program. Súčasná poľnohospodárska politika. Prispôsobovanie nástrojom európskej politiky.