Druhý dôchodkový pilier nemá jasný obsah - Baťo, Rado
Vláda nedokázala nájsť spoločnú reč v tom, či bude o investovaní peňazí rozhodovať sám občan alebo štát. Dve koncepcie investovania peňazí poistencov - ide o to, či si dôchodkový fond vyberie poistenec sám alebo centrálny orgán. Problematika zodpovednosti. Druhý dôchodkový pilier - poistný alebo sporivý. Výška odvodov.