Hoci fond rozvoja bývania zostáva, úvery obmedzil - Apolen, Peter
Štátny fond rozvoja bývania (ŠFRB) nahradil úvery na nájomné byty dotáciou úrokov. Tohtoročný rozpočet ŠFRB je totiž vyčerpaný. ŠFRB ako jediný zo štátnych fondov nebol zrušený. Programy podpory bývania. Vytvorenie správneho modelu podpory financovania rozvoja bývania.