Čierny obchod so zvieratami - Začková, Katarína
Z obsahu: Nelegálny obchod s ohrozenými druhmi živočíchov a rastlín je nielen environmentálny, ale aj ekonomický delikt. Po zbraniach a drogách sú chránené živočíchy a rastliny najvýnosnejším biznisom organizovaného zločinu. Zákon o obchode s ohrozenými druhmi Európska únia uvítala. Polícia skončila vyšetrovanie prípadov, ktoré sa vliekli bezmála sedem rokov.