Fond zárodkového kapitálu si nepotrpí na záruky - Hrapko, Michal
Podnikatelia sú nútení hľadať nové zdroje na financovanie podnikateľskej činnosti. Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP) v súčasnosti ponúka tri podporné programy. Okrem NARMSP ponúkajú komerčné banky úverové produkty aj v spolupráci s inými inštitúciami. Mikropôžičky. Úvery na štart podnikania. Ručenie.