Výročná správa o činnosti sociálnej poisťovne v roku 2001
Skrátená verzia výročnej správy o činnosti Sociálnej poisťovne v roku 2001. Samosprávne orgány poisťovne: správna a dozorná rada. Výkonné orgány poisťovne: riadiaca, organizačná a personálna práca, kontrolná činnosť, legislatívna činnosť a vonkajšie vzťahy. Publikačná činnosť a mediálna politika. Dokončenie v budúcom čísle.