Slovensko na prahu Európskej únie - Polakovič, Ivan
Ekonomická a sociálna pozícia krajiny v predvstupnom období. Makroekonomický rámec. Náklady spojené s implementáciou komunitárnej politiky EÚ. Celkový pohľad na účinky prijatia SR do EÚ. Prínosy a riziká vstupu. Odporúčania pre hospodársku politiku. Inštitucionálno-právne prínosy vstupu SR do EÚ.