Priveľa výnimiek z pravidiel - Rejta, Štefan
Finančný trh USA v súčasnosti charakterizuje nedôvera. Finančné škandály amerických firiem a ich vplyv na americké hospodárstvo. Limitované možnosti kontroly súkromných firiem.