Eróziu dôvery spustil Enron - Mládek, Robert
Dosah krachu firmy Enron na účtovníkov a audítorov. Obsahové a pojmové vymedzenie US GAAP. Poučene americkej účtovnej krízy pre európanov. Očakávané kroky americkej Komisie pre cenné papiere.