Výkyvy budou menší - Dubská, Drahomíra
Podľa štúdie OECD sa veľké hospodárske krízy už nebudú opakovať, budú mať miernejší priebeh. Zníženie výkyvu hospodárskych cyklov v posledných desťročiach z dôvodu zmenšenia šokov.