Zo slepej uličky na Západ - Tomek, Radoslav
Podľa OECD musí Slovensko znížiť verejné výdavky a dokončiť reformy. Riziká rastovej produkcie slovenskej ekonomiky. Nevyhnutnosť reformy verejných výdavkov na Slovensku. Obligatórne výdavky. Trh práce a miera nezamestnanosti.