Najskôr reformy, až potom peniaze - Rejta, Štefan
Situáciu v niektorých afrických krajinách možno označiť za katastrofálnu. Prehľad makroekonomických ukazovateľov Afriky. Pomoc vyspelých krajín Afrike a NEPAD. Nedostatky a chyby na strane darcovských krajín.