Predbežné opatrenie a občianske súdne konanie - Pospíšilová, Ingrid
Dva základné typy inštitútu predbežné konanie v občianskom súdnom konaní. Predbežné opatrenie mimoriadneho súdneho konania. Pokračovanie v ďalšom čísle HN.