Od summitu o trvalo udržateľnom rozvoji sa veľa očakáva - Sťahel, Richard
Summit o trvalo udržateľnom rozvoji v Johannesburgu od 26. augusta do 4. septembra 2002. Definovanie pojmu trvalo udržateľný rozvoj. Zastúpenie na summite. Summit a Slovensko.