Stále aktuálna rozprávka o troch grošoch - Krištofičová, Dagmar
Súčasný stav sociálneho systému na Slovensku. Nevyhnutnosť reformy a charakteristika požadovaného nového systému. Výhody doplnkového dôchodkového poistenia. Názory politických strán na reformu sociálneho systému na Slovensku. Politická ekonómia dôchodkovej reformy.