Metamorfózy marketingu - Polakovič, Ivan
S vývojom trhu sa menia aj formy komunikácie so zákazníkom. Vývoj marketingového mixu. Zmeny foriem komunikácie v jednotlivých etapách trhu. Zmeny v chápaní funkcie firemnej komunikácie. Manažéri a odmeňovanie. Základné časti odmeňovacieho mixu. Pomer medzi nepeňažnými odmenami manažérov ČR a EÚ.