Obchod zvyšuje zamestnanosť - Hinková-Dibarborová, Andrea
Postavenie obchod z hľadiska zamestnanosti. Produktivita práce v obchode. Obchod - významný tvorca HDP a významný zamestnávateľ. Podiel obchodu na zamestnanosti a HDP.