Ostro strážený trh - Hinková-Dibarborová, Andrea
Prieskum trhu s pracími a čistiacimi prostriedkami na Slovensku. Akú formu pracieho prostriedku spotrebitelia uprednostňujú - práškovú alebo gelovú. Trh s avivážami rastie. Preferencia značky pri pracích prostriedkoch. Kde predávať pracie prostriedky.