Hlad po informáciách cez internet - Onuferová, Marianna
Komerčné banky začínajú medzi sebou súťažiť aj s webovými stránkami. Internet banking ako jedna z najdôležitejších distribučných ciest. Integrovaný retailový portál. Filozofia internetových stránok komerčných bánk.