Rozhádané partnerstvo - Lipianska, Ľudmila
Vzťahy medzi obchodnými reťazcami a výrobcami, ich nedostatočná legislatívna úprava. Kritika predkladaného zákona o obchodných reťazcoch. TOP 15 potravinárskeho obchodu v Slovenskej republike.