Medziobecná spolupráca - Kukliš, Peter
Charakteristické črty sídelnej štruktúry Slovenska. Rozdrobenosť sídelnej štruktúry. Nezastupiteľnosť a právna úprava medziobecnej spolupráce. Zahraničné skúsenosti z medziobecnej spolupráce. Ďalší vývoj medziobecnej spolupráce na Slovensku.