Zákon o odpadoch z hľadiska aproximácie práva - Sedláková, Blažena
Priblíženie zákona o odpadoch so zameraním na úpravu odpadov v sekundárnom práve Európskej únie. Poukázanie na niektoré problémové právne inštitúty a na nepresnosti pri vymedzení pojmov. Stručná analýza zriadenia a pôsobnosti Recyklačného fondu.