Vzdelávanie manažérov a príčiny ich negatívnych postojov k vzdelávaniu - Frk, Vladimír
Vzdelávanie zamestnancov v systéme riadenia ľudských zdrojov. Súčasné trendy v oblasti riadenia ľudských zdrojov hospodársky najvyspelejších krajín. Tri fázy vzdelávania a zvyšovania manažérskej kompetentnosti. Príčiny negatívneho postoja k manažérskemu vzdelávaniu.