Opatrenie Štatistického úradu SR, ktorým sa vyhlasuje Klasifikácia stavieb
Znenie Opatrenia č. 128/2000 Z.z. Štatistického úradu SR z 3. apríla 2000, ktorým sa vyhlasuje Klasifikácia stavieb. Príloha č. 1 - Systém kódovania klasifikácie a zoznam skratiek používaných v Klasifikácii. Príloha č. 2 - Klasifikácia stavieb. Príloha č. 3 - Prevodník Jednotnej klasifikácie stavebných objektov na Klasifikáciu stavieb.