Nové prístupy k regulácii bankového sektora - Malina, Ľubor
V novej budove NBS sa konal 12.6.2002 odborný seminár, tematicky venovaný súčasnosti a budúcnosti regulácie bankového sektora na Slovensku. Ďalšie témy: stará a nová bazilejská dohoda o kapitáli, proces dohľadu regulátorom, príprava na implementáciu NBCA v skupine UniCredito Italiano, špecifiká krajín strednej a východnej Európy a kreditné riziko, medzinárodné účtovné štandardy, činnosť bankového dohľadu NBS.