Zákon o náhradnom výživnom zákon s komentárom - Kontšeková, Zuzana
Úplné znenie zákona NR SR č. 245/2002 Z.z. o náhradnom výživnom a Fonde náhradného výživného a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 94/1963 Zb. Zákon o rodine v znení neskorších predpisov s komentárom.