Zákon o audítoroch - Škultéty, Jozef
Dokončenie článku z HN č.162/02 o zákone o audítoroch. Čo hovorí zákon o živnostenskom podnikaní, o bankách, o rozpočtových pravidlách a o poisťovníctve o vykonávaní audítorských služieb. Vnútorný audit. Profesia audítora.