Centrálna banka použila rôzne nástroje regulácie - Baláž, Vladimír
Čo je monetárna (peňažná) politika. Neúspech veľkého monetárneho experimentu. Cielenie úrokových sadzieb. Inflačné očakávania a dôveryhodnosť centrálnej banky. Monetárna politika a investori.