Činnosti, vykonávanie ktorých môže byť predmetom voľných živností - Karel, Pavol
Voľné živnosti. Prehľad okruhov činností, ktoré môžu byť predmetom voľných živností. Remeselné živnosti. Príloha k zákonu č. 455/1991 Zb. v znení neskorších predpisov. Viazané živnosti. Príloha č. 2 k zákonu č. 455/1991 Zb. v znení neskorších predpisov. Koncesované živnosti. Príloha č. 3 k zákonu č. 455/1991 Zb. Príloha č. 4 k zákonu č. 455/1991 Zb. Živnosti, ktoré môžu vykonávať iba osoby s osobitnou odbornou spôsobilosťou.