Zákon o bankách - Horvátová, Eva, 1958-
Zákon o bankách upravuje vzťahy súvisiace so vznikom, organizáciou, riadením, podnikaním a so zánikom bánk so sídlom na území SR a niektoré vzťahy súvisiace s pôsobením zahraničných bánk na území SR. Komentár k jednotlivým častiam zákona č. 483/2001 Z.z. zákona o bankách.