Marketingový plán - Veresová, Eleonóra
Kvalitný marketingový plán ako predpoklad efektívneho marketingu. Tri kroky plánovacieho procesu: situačná analýza, stanovenie cieľov, marketingový program. Využitie marketingového plánu v praxi vo Veľkej Británii.