Kvalita služieb vo finančnej sfére a typy správania sa klienta - Korauš, Antonín
Finančné služby a ich poskytovatelia. Kvalita služieb. Rôzne formulácie kvality. Modely kvality služieb: Grönroosov model, Meyerov-Mattmüllerov model, model Parasuraman-Zeithaml-Berry. Spôsoby merania kvality bankových služieb. Spokojnosť a správanie zákazníka. Rozšírenie finančných služieb na internete.