Merton H. Miller - Šestáková, Monika
Merton H. Miller nositeľ Nobelovej ceny za ekonómiu v roku 1990 za priekopnícky výskum v oblasti teórie financií a zásadný prínos k teórii financií korporácií. Problematika dividendovej politiky korporácií. Teória kapitálovej štruktúry. Význam derivátov. Najdôležitejšie práce M.H. Millera.