Päť rokov limskej deklarácie proti korupcii - Roháč, Ján
Pripomenutie si limskej deklarácie proti korupcii prijatej v septembri 1997 na 8. medzinárodnej konferencii proti korupcii v Lime. Éra medzinárodnej a národnej spolupráce v boji proti korupcii. Aktivity na národnej a miestnej úrovni. Zvýšiť účinnosť zákonov týkajúcich sa korupcie.