Zodpovednosť za škodu spôsobenú spoločnosti - Lapšanský, Julián
Zodpovednosť člena predstavenstva za škodu, ktorú spôsobil svojej akciovej spoločnosti. Charakteristika vzťahu člena predstavenstva a spoločnosti. Pojem a predpoklady vzniku zodpovednosti za škodu. Pokračovanie v ďalšom čísle.