Konštrukcia regresného modelu zamestnanosti v sekundárnom sektore na Slovensku v rokoch od 1994 až 2001 - Tóthová, Timea
Modelovanie počtu pracovníkov (v priemysle a v stavebníctve) pomocou metódy všetkých možných regresií. Porovnanie prognózovaných a skutočných počtov pracujúcich.