Sprostredkovateľská činnosť v právnom poriadku SR - Kopal, Ladislav
Problematika sprostredkovateľskej činnosti pri uplatňovaní zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Sprostredkovateľská činnosť vykonávaná podnikateľským spôsobom. Sprostredkovateľská činnosť ako obchodná živnosť a živnosť poskytujúca služby.