Využívanie voľného času zákazníkmi cestovných kancelárií - Maráková, Vanda
Prezentácia výsledkov prieskumu zameraného na využívanie voľného času zákazníkmi cestovných kancelárií na Slovensku v kontexte európskych trendov vo využívaní voľného času.