Kvantitatívne aspekty kalkulácie poistného vybraných produktov cestovného poistenia - Rašiová, Miriam
Analýza niektorých poistno-matematicko-štatistických metód a možnosť ich využitia v procese výpočtu poistného pre vybrané produkty cestovného poistenia. Poistenie liečebných nákladov v zahraničí. Poistenie batožiny a vecí osobnej spotreby.