Osobnosť manažéra - Malovaníková, Andrea
Prieskum osobnosti manažéra hotela. Objektom skúmania boli vrcholoví manažéri a hoteloví experti vybranej vzorky hotelov. Charakteristika vzorky hotelov. Výsledky prieskumu.