Elektronické cestovanie v krajinách Vyšehradskej štvorky - Kačeniar, Ľuboš
Poukázanie na využitie internetu v praxi cestovného ruchu s dôrazom na marketing, trendy rozvoja elektronického cestovania, ponuku služieb krajín Vyšehradskej štvorky a analýzu SWOT ako podklad pre elektronické cestovanie.