Využívanie internetu v ubytovacích zariadeniach - Šinály, Miroslav
Prezentácia výsledkov prieskumu v ubytovacích zariadeniach, ktorý bol uskutočnený vo februári 2002. Prieskum je zameraný na využívanie internetu a jeho služieb, ako aj technické predpoklady práce s ním.