Folklór, ľudové umenie a národná gastronómia v cestovnom ruchu - Hesková, Ľudmila
Poskytovanie doplnkových služieb a animačných programov pre účastníkov zahraničného i domáceho cestovného ruchu. Organizačné zabezpečenie podujatia s folklórnym programom. Výber pohostinského zariadenia. Gastronomická zložka podujatia. Folklórny program. Doprava a ďalšie služby. Kalkulácia ceny.