Podpora predaja v španielskom cestovnom ruchu - Kučerová, Jana
Podpora predaja mala dôležitú úlohu v rozvoji španielskeho cestovného ruchu a stala sa konkurenčnou výhodou. Štátna organizácia cestovného ruchu v Španielsku. Podpora predaja cestovného ruchu v autonómnych komunitách.