Czech farmers facing agricultural policy in the period of revitalization - Hudečková, Helena
Rokovanie českých poľnohospodárov v rámci pravidiel daných poľnohospodárskou politikou ČR v etape revitalizácie. Boli vedené hĺbkové rozhovory so šiestimi predstaviteľmi poľnohospodárskych podnikov, typických rôznymi stratégiami rokovaní. Výsledky prieskumu sa sústreďujú na informácie o miere systematickej znalosti poľnohospodárskej politiky, o špecifických reakciách na jej jednotlivé oblasti a o skúsenostiach s praxou zavádzania programu SAPARD.